FAQ

Frequently asked questions

Колко време отнема доставката?


Знаем с какво нетърпение очаквате прекрасната си нова придобивка, затова се стараем да обработим и изпратим всички поръчки в рамките на 1-2 работни дни. Оттам сте в ръцете на Спиди и Еконт :) Ако сме възпрепятствани да обслужим вашата поръчка в този срок ще се свържем с вас, за да ви информираме. *цената за доставка се поема от клиента *безплатна доставка в цялата страна при минимална поръчка 150 лв.
Мога ли да върна продукта?


Разбираме, че понякога ще получите продукт и ще осъзнаете, че той не е вашето специално нещо. Затова, ние с радост приемаме замяна и връщане, но изискваме продуктите да не бъдат използвани и да е запазена тяхната опаковка, за да зарадват нов притежател. Продукт, който е бил очевидно носен, няма как да бъде върнат. Връщанията към нас се поемат от клиента. Препоръчваме при генериране на поръчка през нашия сайт да отбележите в графата бележки, че желаете опция ‘’Преглед на продукта’’.
Как да разбера дали даден продукт е наличен?


В нашия сайт са качени моделите ни с подробни описания на тяхното съдържание, всички опции за доставка и разнообразни цветове.

Когато нещо не е налично, ще забележите червен надпис "Не е налично". Но не тъгувайте, ние зареждаме често и е много вероятно нещо да се върне в наличност или да доставим ново, още по-вълнуващо :)
Продуктите отговарят ли на снимките?


В описанията и снимките си се опитваме максимално да пресъздадем продуктите си, но компютрите и телефоните имат различна калибрация на екраните, затова е възможно да има леки нюансови разминавания при различните устройства. Също така, продуктите от естествена кожа приемат боята по специфичен начин и всеки един може да изглежда малко по-различно от друг- но това го прави така специални и уникални :)
Предлагате ли карти за подаръци?


Благодарим Ви, че искате да изненадате любим човек с покупка от нас! Веднага ни пратете съобщение по чата или ни се обадете, за да Ви помогнем!
За отстъпки и промоции


Тъй като предлагаме висококачествени кожени изделия на много конкурентни цени, не правим високи отстъпки из целия уебсайт. Ние вярваме в изгодни цени ежедневно, а не във високи отстъпки през няколко дни от годината. При поръчка на стойност 150 лв. или повече доставяме всичко за наша сметка в цялата страна!
Относно промоции, ние ОБОЖАВАМЕ клиентите си и често ги глезим с малки промоции и изненади :) За целта е достатъчно само да се впишете в нашия имейл бюлетин, по който периодично изпращаме кодовете за отстъпка. Този код не може да бъде комбиниран с други отстъпки и промоции в сайта и е еднократен. При закупуването на два или повече продукти с код за отстъпка, кодът важи само за един подукт, този с най-ниската цена.
Уебсайтът съдържа ли всички налични модели?


Опитваме се да качваме всички наши модели в уебсайта си, но има и такива специални модели, които все още са достъпни само в магазините ни. Те се намират на централни локации из Пловдив, така че ако не откриете своето специално нещо онлайн, заповядайте при нас и ние ще ви помогнем да го откриете!
Вие ли произвеждате коженитете изделия, които продавате?


Въпреки че не ние произвеждаме кожените изделия, които продаваме, ги подбираме внимателно и с много любов към Вас. Работим само с висококачествени производители, с които сме изградили стабилни отношения.
Правите ли корекции на кожени изделия?


За съжаление не предлагме подобен тип услуга.